15 zakonet e femrave që i bëjnë meshkujt të ikin me vraaap!

Ka disa gjëra dhe sjellje të femrave që ju shpifen meshkujve.

Loading...

Ndonëse ata shpesh mund të tregohen të pavëmendshëm ndaj disa karakteristikave të vajzave, kanë disa zakona dhe veprime që i kanë vërtet inat.

Si përshembull:

Kur ju pyet për një veshje dhe mendimi juaj kritik është negativ, ajo s’do e marrë me pozitivitet dhe do fillojë t’ju bërtasë.

Kur kritikoni zgjedhjen e tij për një ushqim apo film që do shihni.

Gënjeshtrat.

Krahasimi me ishin.

Dyshimi i pabazuar.

Kur ajo ia tregon të gjitha shoqeve.

Presioni që të ruajë para.

Jo gjithçka është përvjetor.

Vëmendja e tepruar.

I kujtoni të kaluarën.

Kur ajo nuk është e drejtpërdrejtë.

Kur është super e fiksuar pas pamjes.