A.tentati i djeshëm në Vlorë, ish kryeministri Berisha zbulon të gjithë shkakun e ngjarjes

Një ndër v.iktimat e a.tentatit në Vlorë ka qenë pjesë e përgjimeve të b.andës së d.rogës mes policisë dhe grupit të Habilajve.

Loading...

Ish kryeministri Berisha shkruan se ky është shkaku i a.tentatit të djeshëm mafioz në qytetin e Vlorës, ku dy persona mbetën të vrarë dhe një mbeti i p.lagosur. Duke iu referuar denoncimit të qytetarit dixhital, Berisha shkruan se a.tentati i djeshëm ishte larje hesapesh me dëshmitarët e mundshëm.

Postimi i ish-Kryeministrit Sali Berisha:

Shkaku i e.kzekutimeve ma.fioze dje në Vlorë është e.leminimi i dëshmitarëve!

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb

Njëri nga të v.rarët në Vlorë, ai që ishte edhe i zoti i makinës, ka qenë pjesë e përgjimeve të dr.ogës mes oficerëve të policisë dhe grupit të Habilajve. Fakti që po nxitojnë të përmendin faktin se i pl.agosuri ka qenë në b.andën e Gaxhait në 1997, shërben për të mbuluar ndoshta shkakun e vërtetë, dmth që po hiqen qafe.