Ditë e veçantë për vejushën Nexhmije Hoxha, nuk do ta besoni sesa vjeç i mbush sot (Foto)

Nexhmijë Hoxha, një nga figurat më polemike në jetën publike të vendit, vazhdon të jetë në vëmendjen e opinionit publik si dhe të ngjallë debate sa herë që flitet për k.rimet e k.omunizmit.

Loading...

Por përvec këtyre, pavarësisht se shpesh nëpër media aludohet lidhur me shëndetin e saj, vejusha e diktatorit që udhëhoqi për rreth 50-vite Shqipërinë vijon të gëzojë shëndet të plotë.

Nusja e djalit të saj, Teuta Hoxha është ajo e cila e ka rikthyer në vëmendje Nexhmie Hoxhën e cila përmes një statusi në facebook uron vjehrrën e saj me rastin e ditëlindjes.

“Sot për familjen tonë është një ditë e veçantë, 98-vjetori i datëlindjes së Nexhmije Hoxhës”, shkruan Teuta Hoxha përkarah një fotografie të hershme të Nexhmijes me bashkëshortin e saj Enver Hoxhën.