Nxori njoftim në rrjetet sociale dhe kërkoi unazë borxh për t’i propozuar martesë të dashurës, arsyeja do t’ju lerë pa fjalë (Foto)

Ndersa pjesa më e madhe e njerzve mendon me muaj të tërë per unazen e propozimit te veçantë, John Elliott mori një qasje paksa ndryshe.

Loading...

27-vjeçari vendosi të huazoje nje unaze nga një person i huaj si pjesë e propozimit romantik që kishte planifikuar për të dashurën Ashleigh, transmeton Shqiperia Ime.

Ideja e pazakonte i erdhi kur po mendonte që e dashura e tij duhet ta zgjidhte vete unazen, por nuk mund t’ja bente dot propozimin e tij surprize pa nje te tille.

Ai u shpreh: “Doja që Ashleigh të merrte unazën e saktë që donte dhe kjo ishte e vetmja mënyrë për të propozuar pa e ditur se po ndodhte.

“Për kete dite, kam dashur që të jetë lloji i unazës që meriton. Dhe ne fund ajo tha po”.

John e shperndau kerkesen ne internet se donte te huazonte nje unaze per te propozuar te dashuren e tij, dhe kur ndodhi e gjithe kjo e dashura e tij u trishtua kur mori vesh se unazen do te duhej ta kthenin prap mbrapsht, por edhe e lumtur sepse do ta zgjidhte vete unazen e endrrave te saj, sic ajo vete e deshironte.

Unaza e huazuar u dha nga nje grua, kolege e John, së cilës ia kishte lënë amanet gjyshja e saj dhe ndaj unaza ishte e bekuar per familjen e saj. Unaza ishte teper e vecante dhe antike, gati 100 vjeçare dhe mbartte vlerë të madhe.