V.dekja e Emiliano Sala, kushëriri i futbollistit zbulon të vërtetën e ngjarjes dhe ‘v.rasësin’

Ndarja nga jeta në mënyrë t.ragjike e futbollistit Emiliano Sala sh.okoi mbarë botën.

Loading...

Kusheriri i futbollistit ka bërë akuza të forta ndaj ekipit të Nantes. Sipas tij ata e v.ranë Sala.

Kjo sepse ekipi nuk u organizu mirë për udhëtimin e futbollistit.

Aeroplani me të cilin po udhëtonte Sala dhe piloti David Ibbotson u zhduk më 21 janar, mbi Kanalin Anglez, ndërsa këtë muaj u gjetën rrënojat e aeroplanit në fund të detit. Javën e kaluar, u identifikua edhe trupi i argjentinasit.

Matias Gatti e ka shprehur pakënaqësinë e tij më mënyrën se si shkoi ky proces dhe ka thënë se Sala ishte v.rarë nga njerëzit të cilët ishin përgjegjës për agjendën e futbollistit.

“Ata e v.ranë Emilianon. Gjithçka u planifikua keq dhe ata e obliguan atë që të udhëtojë me atë aeroplan”, ka thënë Gatti.

Vendlindja e Salas, Santa Fe, ia dha lamtumirën sot ish-s.ulmuesit të Nantes, pasi që atje u mbajt sot në mëngjes funerali i tij.

“Ai filloi të bëhet një personalitet i rëndësishëm dhe ata e lënë atë të vetëm sepse ai shkoi atje pa asnjë përfaqësues. Besoj se kjo gjë duhet të hetohet edhe më shumë sepse ka shumë parregullsi qysh nga fillimi’, shtoi Gatti.

“Ata duhej të ishin kujdesur më shumë për të dhe t’ia siguronin atij një udhëtim me një aeroplan në gjendje më të