Zbulimi i rastësishëm, nuk do ta besoni se çfarë ishte fshehur në këtë ishull për 80 vite (Foto)

Duke i shikuar fotot, do të mendoni se është ndonjë manipulim kompjuterik. Megjithatë, ky ishull është i vërtetë dhe mban emrin ‘Balls Pyramid’.

Loading...

Ishulli vullkanik ndodhet në gjirin e Australisë dhe ishte mbajtur sekret për disa vite. Ishulli është i gjatë dhe ndodhet i vetëm në oqean mbi nivelin e detit.

Disa vite më parë, disa turistë u ngjitën në të dhe gjetën diçka të pabesueshme për të cilën askush nuk e dinte se si kishte ardhur aty, transmeton Gazeta Express.

Turistët gjetën një lloj insekti që duket si një copë druri. Insekti është i gjatë sa dora e njeriut dhe mori emrin “Tree Lobster”, për shkak të skeletit të fortë të jashtëm dhe madhësisë.

Duke qenë 12cm i gjatë, ky insekt besohet se është më i madhi në botë – dhe tash përdoret shpesh për peshkim. Se si duket ky insekt, mund t’i shihni fotot më poshtë: