Goli i katërt i Liverpulit, në Angli heroi është… djaloshi që kap topat

Aleksandër Arnold, ishte ndoshta pika kyçe e kualifikimit të Liverpulit për në finalen e Ligës së Kampionëve. Ai fitoi një korne dhe ekzekutoi menjëherë kur mbrojtja e Barcelonës ishte në përgjumje duke i dhënë topin Orixhit që nuk e pati të vështirë ta dërgonte në rrjetë.

Loading...

Megjithatë, në Angli hero është dikush tjetër. Djaloshi i vogël që pret topa nga prapa ka kryer detyrën e tij në përpikmëri. Ai ka hedhur topin drejt Arnlond në kohë rekord që ai të ekzekutonte menëjehrë. Për më shumë video: